Actueel nieuwsbericht

Update 12 augustus 2018

De afdeling West van de Nederlandse Tafeltennisbond heeft de voorlopige competitie indeling bekend gemaakt. Zowel het reguliere team als duoteam 1 komen aankomende najaarscompetitie in de 3e klasse uit.

Update 1 augustus 2018.

De toernooikalender voor de maanden augustus en september is gepubliceerd.

Tafeltennisvereniging Hellevoets Effect is nog met zomerreces tot maandag 27 augustus 2018. Alle leden en volgers een prettige zomervakantie!!!

Update: 12 juni 2018.

Arno Ynzonides heeft maandag 11 juni de Algemene Clubtitel veroverd op Barry van Dijk (met dank aan Dick Struik). Op een sportief verlopen toernooi met mooie, spannende Halve Finales in het Hoofdtoernooi en de Verliezersronde kwam Arno als sterkste naar boven. In de finale boorde Arno alle illusies van good old Dick Struik de grond in. Na Dicks Masterpiece in de Halve Finale (schakelde titelverdediger en vriend Barry van Dijk uit) was Arno in de Finale duidelijk de fitste en de sterkste. Een verdiende, mooie winnaar in de persoon van Arno Ynzonides!

Voor een uitgebreid verslag klik hier.

De Finale tussen Arno (links) en Dick (rechts)

Beide Finales in volle gang (op de voorgrond Henk en Hans, achtergrond Arno en Dick)

 

 

 

 

 

 

Update: 5 juni 2018.

De eerste avond van de clubkampioenschappen (maandag 4 juni) is er in drie categorie├źn gestreden voor de prijzen. In de A-categorie won Onno Blok de meerkamp van de sterkste HE-spelers voor Barry van Dijk en Arno Ynzonides. In de B-categorie bereikten Freek Sprokholt, Arie van Keeken (poule A), Addo Koning en Dimitri Dongor (poule B) de halve finale. Daarin versloeg Freek Dimitri en Addo Arie. In de finale wist Freek ten koste van Addo de hoofdprijs naar zich toe te trekken. De C-categorie werd gewonnen door Rik Kooiman. Een zeer verdienstelijke tweede plaats was daar voor Piet Klink. Op de foto bovenaan alle prijswinnaars op een rijtje. Van links naar rechts: Piet Klink (2e C), Addo Koning (2e B), Rik Kooiman (1e C), Onno Blok (1e A), Barry van Dijk (2e A) en Freek Sprokholt (1e B).

Voor een uitgebreid verslag klik hier.

Onno Blok (l) wint de A-categorie voor Barry van Dijk (r).

Overzicht van de wedstrijden in de B- en C-categorie.

Overzicht wedstrijden B- en C-categorie.

De finale in de B-categorie tussen Freek Sprokholt (l) en Addo Koning (r).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT