Actueel nieuwsbericht

Laatste update 17-01-2021:

Missen jullie het tafeltennissen bij Hellevoets Effect ook zo?

01-01-2021:

Alle goeds voor 2021. Op naar een gezond en mooi tafeltennisjaar. Nog even geduld. Denk aan elkaar!

31-12-2020:

Dinsdag 5 januari 2021 wordt in crematorium Rotterdam afscheid genomen van Dick Struik.

 

30-12-2020:

Tekst competitie overzicht aangepast. Zie hier.

28-12-2020:

Ons heeft het droeve bericht bereikt dat Dick Struik hedenochtend maandag 28 december na een slopende ziekte is overleden.

Dick is sinds 1981 lid van onze vereniging, waarvoor hij zich altijd op zeer verdienstelijke wijze heeft ingezet. Zo is hij onder andere ruim 5 jaar voorzitter geweest. Daarnaast heeft hij altijd alle leden willen helpen om hun tafeltennisniveau op te hogen.

Als er één persoon is die de titel “Mister Hellevoets Effect” verdient is het Dick Struik wel. Dick heeft bijna 40 jaar deel uitgemaakt van het 1e team van de vereniging en altijd de overige teamleden gecoacht en daarbij tot uitzonderlijke prestaties weten te motiveren.

Dick kan bogen op de meeste titels “Clubkampioen” uit de geschiedenis van Hellevoets Effect.

Naast zijn inzet binnen de vereniging is Dick ook buiten de vereniging het bekendste lid van Hellevoets Effect. Bij bijna elke tegenstander binnen de competities was Dick bekend en zagen ze uit naar spannende partijen met een gezellige afsluiting.

Wij hebben Dick ervaren als een zeer betrokken mens en verenigingslid en zullen hem ontzettend missen.

Wij wensen familieleden en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Bestuur Hellevoets Effect


28-12-2020:

Vanochtend is ons lid Dick Struik overleden. Wij wensen zijn dochter Debby, zoon Jort en de familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Hellevoets Effect verliest in Dick een sympathiek en betrokken lid.

NUMANSDORP, 03-11-2018, Tavenu Toernooi, Cromstrijen, foto: Kees Nouws

    

23-12-2020:

Robert Brongers werkt aan een nieuwe website voor onze vereniging Hellevoets Effect. Het huidige systeem geeft teveel beperkingen. Robert hoopt in januari de website omgezet te hebben.

We wensen Dick veel sterkte in zijn strijd! Het enige dat we kunnen doen is met hem meeleven. Sterkte Dick!!!

21 december 2020:

Het bestuur van tafeltennisvereniging Hellevoets Effect wenst iedereen prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling.

15-12-2020:

Tot 19 december is er een lockdown in Nederland. Daardoor is de sporthal gesloten en kan er bij Hellevoets Effect niet meer getafeltennist worden. Op 12 januari 2021 volgt er een persconferentie waarin medegedeeld zal worden of de sportzalen weer in gebruik mogen worden.

20-11-2020:

De afdelingskampioenschappen gaan vooralsnog door. De verenigingen ontvangen hiervoor een uitnodiging. Het toernooi voor de senioren is op zaterdag 9 januari voor de D tot en met H licenties, op zondag 10 januari voor de A tot en met C licenties. Er staan in verband met de coronamaatregelen minder tafels opgesteld in de Margriethal in Schiedam. Het toernooi zal dus eerder volgeboekt zijn.

De activiteiten en toernooien van de vereniging zijn voorlopig opgeschort. Het betreft het Gasten- en Spelletjestoernooi. Na de eerst volgende persconferentie van het kabinet (begin december) zal het bestuur een nader besluit nemen. De vooruitzichten zijn minder rooskleurig of die activiteiten in december nog kunnen plaats vinden.

15-11-2020:

Lukina Brongers, de vrouw van ons plotseling overleden lid Henk Brongers, dankt iedereen voor het medeleven in deze, voor haar, moeilijke tijd. Ook dank voor het mooie bloemstuk namens de vereniging bij de afscheidsceremonie.

9-11-2020:

De NTTB heeft medegedeeld dat het zo snel mogelijk de najaarscompetitie wil uitspelen. Het is echter niet duidelijk vanaf welke week. Het is niet uitgesloten dat de competitie pas in januari wordt afgerond. De voorjaarscompetitie start dan natuurlijk later dan gebruikelijk. Lees hier het najaars competitieoverzicht van redacteur en webmaster Jack.

29-10-2020:

RIP Henk.

23 oktober 2020:

 

 

Ons heeft het droeve bericht bereikt dat Henk Brongers in de nacht van donderdag 22 oktober op vrijdag 23 oktober is overleden aan de gevolgen van Corona.

Henk is sinds 1986 lid van onze vereniging, waarvoor hij zich altijd op zeer verdienstelijke wijze heeft ingezet. Zo is hij onder andere ruim 5 jaar voorzitter geweest en heeft zich sterk gemaakt voor het binnen halen van sponsors voor Hellevoets Effect.

Naast zijn liefde voor het spelletje is Henk zeer actief geweest als scheidsrechter voor het nationale en internationale tafeltennis. Hiervoor is hij benoemd tot lid van verdienste van de NTTB.

Wij hebben Henk ervaren als een zeer betrokken mens en zullen hem ontzettend missen.

Wij wensen familieleden en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

Bestuur Hellevoets Effect

De eerste drie foto’s zijn de laatste foto’s die Jack Holten recent van Henk gemaakt heeft. De vierde foto is een NTTB archieffoto van Henk als (inter)nationaal scheidsrechter.

15 oktober 2020:

Door de verscherpte covid-19-maatregelen is de competitie voor 4 weken uitgesteld.

Lees hier het competitieprogramma, -uitslagen, -verslagen en persoonlijke prestaties.

11 oktober 2020:

Lees hier het competitieprogramma, -uitslagen, -verslagen en persoonlijke prestaties.

9 oktober 2020:

Programma 9 oktober 2020:
Taveri 3-Hellevoets Effect 4 (5e klasse E)
Duoteam 2 komt deze week niet in actie.

 

6 oktober 2020:

Lees hier het competitieprogramma, -uitslagen, -verslagen en persoonlijke prestaties.

Programma 5 oktober 2020:
Boomgaardshoek-Hellevoets Effect 1 (3e klasse A):   5-0
Hellevoets Effect 3-Boomgaardshoek 5 (5e klasse F):   2-3
Hellevoets Effect 5-NN Rotterdam 6 (6e klasse A):   4-1
Freek Sprokholt speelt vanavond voor het laatst mee bij Hellevoets Effect. Hij verhuist definitief naar Spanje om daar met zijn vrouw verder te genieten van het leven in betere klimaatomstandigheden. Nu de corona nog de wereld uit!!!

 

30 september 2020:

Lees hier het competitieprogramma, -uitslagen, -verslagen en persoonlijke prestaties.

28/30 september 2020:

Het programma en uitslagen Hellevoets Effect Competitieteams.
Maandag 28 september 2020:
Hellevoets Effect 1-Korendijk 1 (3e klasse A): 3-2
Hellevoets Effect 2-Alexandria’66 4 (3e klasse B): 3-2
Hellevoets Effect 4-Taveba 4 (5e klasse E): 3-2
Hellevoets Effect 5-Bernisse’80 3 (6e klasse A): 3-2
Dinsdag 29 september 2020:
Sorry 5-Hellevoets Effect 3 (5e klasse F): 4-1

 

25 september 2020:

Lees hier het laatste competitienieuws.

Toernooikalender aangepast.

23 september 2020:

Het informatiebulletin is vernieuwd! Lees hier ons nieuwe informatiebulletin.

22 september 2020:

Lees hier het laatste competitienieuws.

16 september 2020:

Lees hier het laatste competitienieuws.

14 september 2020:

De aangepaste wedstrijdprogramma teams in de duocompetitie, vindt u hier.

13 (11) september 2020:

De competitie gaat gelukkig beginnen. We wensen alle spelers veel plezier en succes!

Het programma:

  • 14-09: Hellevoets Effect 4-Tavenu 5 (5e klasse E)
  • 14-09: Hellevoets Effect 5-Twenty-one Up 10 (6e klasse A)
  • 15-09: Alexandria’66 8-Hellevoets Effect 1 (3e klasse A)

Hellevoets Effect 2-Alexandria’66 4 (3e klasse B) is uitgesteld naar 28 september 2020..

Hellevoets Efect 3 (5e klasse F) heeft een vrije competitieweek.

31 augustus 2020:

Na vijfeneenhalve maand eindelijk weer in verenigingsverband tafeltennissen. En dat nog wel in de nieuwe sportaccommodatie van De Eendr8 aan het Rie Mastenbroekplein 4 in Hellevoetsluis. Het bestuur heeft de verhuizing van de vereniging van de Eendraght naar de Eendr8 uitstekend begeleid en maakte de leden maandag 31 augustus keurig wegwijs in de zaal. Een prima locatie, zichtbaar voor alle gasten in het sportcomplex door de glazen wand. Uitstekend! Welldone bestuur!!!

 

 

 

25 augustus 2020:

Over een paar weken begint de competitie weer. We werden er op opmerkzaam op gemaakt dat we één aspect zijn vergeten: de scoreborden en de scheidsrechters. Een scorebord wordt per set door iemand anders bediend én, voor zover het niet elektronisch is, worden vrijwel alle vellen aangeraakt (moet je hopen voor een spannend scoreverloop van een set). Mocht u gebruik willen maken van scoreborden wil ik u vragen deze na elk gebruik te ontsmetten. Het gebruik van scoreborden in de afdeling is echter niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen de scheidsrechter alleen de stand te laten roepen.

Mocht u zich eerder hebben gehouden aan het advies om de tafels elk 9 * 4,5 meter ruimte te geven en dus niet de 4,5 meter tussen de tafels te laten overlappen, heeft u er meteen ook voor gezorgd dat de scheidsrechters voldoende ruimte hebben om te zitten en de kans dat een speler bij hem/haar terechtkomt beperkt is. Mocht u de ruimte tussen de tafels laten overlappen is het aan te bevelen het nog eens in overweging te nemen of te beoordelen of het nodig is voor de scheidsrechters het risico op een andere wijze te verminderen.

In het bulletin staat overigens ook hoe in de senioren duo competitie de 5e wedstrijd ingevuld gaat worden en dat ik per direct stop met mijn werk als interim voorzitter CCW. De commissie is dus op zoek naar een nieuwe voorzitter. Mocht u beide willen nalezen dan is het Competitiebulletin 2 hier te vinden.

voorzitter CCW afdeling West.

16 augustus 2020:

De teamsamenstelling en competitieindeling van onze vijf duoteams vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT