Actueel nieuwsbericht

Laatste update 6 december 2018:

Aanstaande maandag 10 december is weer het jaarlijkse Gasten Dubbeltoernooi. Dit keer verwelkomt de organisatie 13 koppels die over drie meerkampen verdeeld worden. Altijd leuk om te komen kijken in Sportcomplex De Eendraght aan de Sportlaan 2 in Hellevoetsluis. Het toernooi begint om 20.00 uur.

4 december 2018:

De voorjaarscompetitie is gisterenavond voor alle HE teams ten einde gekomen. Alhoewel vier van de zes teams tot het einde mee deden voor het kampioenschap, is slechts het 1e reguliere teams er in geslaagd dat kampioenschap werkelijk binnen te halen. We feliciteren Barry van Dijk, Dick Struik en Joyce Ynzonides-Janissen met deze echte TEAMprestatie! Af en toe een mazzeltje, had de één een mindere dag, dan ving de ander dat op… Volgend jaar mag het team het in de 2e klasse proberen tijdens de voorjaarscompetitie. We zij benieuwd!

Complimenten voor de strijdlust bij de teams! Een pluim voor de najaarsprestaties!

In eerdere updates onder andere:

  • Binnenkort worden de uitnodigingen voor het Gastentoernooi (10 december) en de Spelletjesavond (17 december) verstuurd.
  • Interview Henk Brongers (Menu Nieuws > Columns en Interviews)
  • Plus Trommelactie ten gunste van Hellevoets Effect (vouchers sparen en inleveren)

1 november 2018:

Voor onze interviewserie met Hellevoets Effectleden, konden we niet om Henk Brongers heen. Henk heeft enorm veel voor de tafeltennissport in Nederland betekend. Momenteel nog steeds als HE-speler en scheidsrechter (1 of 2 keer per maand) actief. Tafeltennis zit Henk in het bloed. Een echte liefhebber! Veel leesplezier. Klik hier voor de rechtstreekse link naar het interview

Plus Trommel aan de Moriaanseweg West 56, 3222 AD Hellevoetsluis draagt lokale (sport)clubs, verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Daarom houdt zij een langdurige sponsoractie, waarbij klanten gratis sponsorpunten kunnen doneren aan hun favoriete vereniging!
Bij besteding van 10 euro aan boodschappen ontvang je één PLUS sponsorpunt. De sponsoractie duurt 10 weken en is gestart op 14 oktober 2018. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt! Via de speciale actiekast achter de kassa’s schenk je de PLUS sponsorpunten aan jouw favoriete club of vereniging. Hoe meer sponsorpunten de verenigingen ontvangt, des te meer euro’s zij ontvangen! Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van 10.000,- euro naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld! De vereniging met de meeste stemmen krijg nog een bonus van 1.000,- euro bovenop het verdiende bedrag!

Hellevoets Effect doet ook aan de actie mee. Het bestuur wil de opbrengst besteden aan de nieuwe speelveldomrandingen. Hierbij de oproep aan leden, bekenden  en supporters om de komende maanden bij Plus Trommel boodschappen te doen en de sponsorpunten te doneren aan tafeltennisvereniging Hellevoets Effect. Hoe meer geld, destemeer afzettingen (tafelomrandingen) er gekocht kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT