Actueel nieuwsbericht

Laatste update 6 januari 2020:

De competitie indeling en het wedstrijdprogramma zijn door de afdeling West bekend gemaakt. U leest dat in de diverse competitiemenu’s op onze website.

1 januari 2020:

Een sportief en vooral gezond 2020 !!!

Succes in de competitie en een leuk Open Toernooi op 18 april 2020.

17 december 2019:

De maandagavond traditioneel georganiseerde Spelletjesavond bij onze vereniging is een familie aangelegenheid geworden. Het sjoelen werd door Joke de Brandt gewonnen, Hans de Brandt won het biljarten en Carola Kweekel-de Brandt het Yahtzee.
Simone Vos won bij het darten, terwijl het duo Ron Pierse/Jaap Kweekel bij het klaverjassen de zege binnen haalde. Op de foto de prijswinnaars.

vlnr: Carola, Jaap, Ron, Hans, Joke en Simone.

Addo Koning doet ieder HE-lid en website volger de hartelijke groeten. Hij is in (de tweede helft van) 2019 weinig aan tafeltennissen toegekomen en wenst iedereen via deze weg prettige kerstdagen en een goed en gezond 2020.

hartelijke groet, Addo.

 

 

 

16 december 2019:

Iedere bezoeker van onze website wensen wij prettige, gezellige kerstdagen toe.

8 december 2019:

Maandag 9 december organiseert de toernooi- en activiteitencommissie van Hellevoets Effect het traditionele gastentoernooi. Er hebben zich tien koppels aangemeld. Het wordt ongetwijfeld weer een leuk, gezellig evenement.
Alle deelnemers: veel succes! Toeschouwers: welkom. Fotograaf: aanwezig.

4 december 2019:

De Tafeltennissport in Nederland werkt tot nu toe nog steeds met papieren wedstrijdbriefjes. Inmiddels is het in veel sporten gebruikelijk om alleen nog met elektronische verwerking van uitslagen te werken. In 2018 is een onderzoek uitgevoerd om te komen tot een digitaal wedstrijdformulier (DWF). In de zomer van 2019 is een eerste ontwerp van een DWF gemaakt, die aangeboden gaat worden in de vorm van een app voor de mobiele telefoon (of tablet). Immers 92,1% van Nederland heeft een mobiele telefoon met internettoegang (bron: CBS 2019). De app biedt daarnaast nog extra faciliteiten en is gekoppeld aan het NTTB-Administratiesysteem (NAS).

De Tafeltennisbond introduceert de app in aanloop naar de Voorjaarscompetitie 2020. De app is in de afgelopen periode getest en is voor de start van de Voorjaarscompetitie klaar voor testen in de praktijk. De Voorjaarscompetitie vormt een pilot waarin app en papier naast elkaar gebruikt kunnen worden, naar keuze van de spelers en scheidsrechters. Bij een succesvolle pilot beogen we de app met het DWF in de Najaarscompetitie van 2020 definitief in te voeren.

De NTTB App heeft een aantal voordelen voor de gebruikers. Allereerst is de databescherming volledig conform AVG, omdat de app eigendom is van de Tafeltennisbond. Ook de code van de app, de data, kortom alle rechten zijn van de bond zelf. Invullen van uitslagen is makkelijk, gekoppeld aan NAS én daarmee direct officieel. Extra functionaliteiten voor de gebruiker zitten vanaf de start in de app en kunnen nog worden toegevoegd. De app zal in de toekomst hét communicatiemiddel zijn om alle leden te voorzien van de voor hen relevantie informatie.

Het NTTB bestuur begrijpt dat de velen van de tafeltennissers met TTapp werken. Omdat TTapp niet in eigendom is van de bond kunnen bovengenoemde voorwaarden niet, niet volledig of niet binnen randvoorwaarden worden ingevuld. TTapp kan gebruikt blijven worden, de data uit NAS blijft beschikbaar. Het schrijven van uitslagen naar NAS kan echter alleen via de NTTB App.

De app zal begin 2020 beschikbaar komen in de Appstore en Google Play Store. Een aankondiging daarvoor volgt.

3 december 2019

Maandag 9 december het traditionele gastentoernooi. Kunnen we het mooie aantal deelnemers van 2018 overtreffen???

2 december 2019

  • De najaarscompetitie is ten einde.
  • Een goede najaarscompetitie voor onze teams.
  • Er is goed gespeeld.
  • Nadat we aanvankelijk geconfronteerd werden met het terug trekken van duoteam 2, ontspon zich een mooie competitie.
  • Helaas voor duoteam 1 resulterend in een 5e plaats op de ranglijst waardoor degradatie naar de 3e klasse.
  • Er zal echter door wedstrijdsecretaris Gerard een plek in de 2e klasse aangevraagd worden voor de voorjaarscompetitie.
  • Duoteam 3 maakte het spannend tot en met de laatste wedstrijd, maar zorgde er wel voor dat het in de 5e klasse blijft.
  • Rob Huizinga heeft besloten het competitie spelen achter zich te laten.
  • Daarom gaan Barry en Joyce als duoteam de voorjaarscompetitie in totdat Dick weer in staat is competitie te spelen.
  • Voor alle wedstrijdverslagen, foto’s, persoonlijke resultaten en eindstanden zie het Menu Najaarscompetitie of de Competitiepagina. Vind je dat te omslachtig, open dan deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT