Actueel nieuwsbericht

Eén kampioen en twee degradanten

Maandag is de voorjaarscompetitie voor de HE-teams definitief tot een einde gekomen met twee mooie overwinningen van duoteam 1 (tegen De Beer 1 4-1 2e klasse D) en duoteam 2 (tegen De Beer 4 3-2 5e klasse L). Na een goede eerste competitiehelft konden de meeste HE-teams hun resultaten niet continueren. Eén team ontsprong de dans en spande in positieve zin de kroon: duoteam 3. Bert Brinkman, Dimitri Dongor en Ivo Kooijman werden verdiend kampioen in de 6e klasse.

Dat duoteam 1 het in de 2e klasse moeilijk zou krijgen, was wel ingeschat. Het team kon zich niet handhaven al was de tegenstand van Onno Blok en Arno Ynzonides meestal goed. Ze kwamen net te kort om meer overwinningen te pakken.

Maar dat het reguliere team na de degradatie uit de 2e klasse (najaarscompetitie) nu ook de 3e klasse moet verlaten, is toch een enorme tegenvaller. Het wisselende niveau van Barry van Dijk, Dick Struik en Joyce Ynzonides-Janissen is naast de sterke indeling de voornaamste oorzaak.

Voor de eindstanden en persoonlijke resultaten, verwijzen wij u naar de overige nieuwsitems en het competitieblok van deze website.

Hellevoets Effect 1 – De Beer 1 (2e klasse D duocompetitie)    4-1 (Arno 2x, Onno 1x, dubbel Arno/Onno 1x)

Hellevoets Effect 2 – De Beer 4 (5e klasse L duocompetitie)    3-2 (Addo 2x, Henk 0x, dubbel Addo/Henk 1x)

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT