Actueel nieuwsbericht

Update 16/19/20 oktober 2018.

Hellevoets Effect 1-Sorry 2: 1-4 (3e klasse duocompetitie).

Hellevoets Effect 2-Alexandria’66 17: 5-0 (5e klasse duocompetitie).

Hellevoets Effect 3-De Repelaer 4: 1-4 (5e klasse duocompetitie)

Hellevoets Effect 4-De Beer 4: 3-2 (6e klasse duocompetitie)

TOG 2-Hellevoets Effect 1: 0-10 !!! (3e klasse reguliere competitie)

Papendrecht 9-Hellevoets Effect 2: 5-5 (5e klasse reguliere competitie)

Update 15 oktober 2018.

Plus Trommel aan de Moriaanseweg West 56, 3222 AD Hellevoetsluis draagt lokale (sport)clubs, verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Daarom houdt zij een langdurige sponsoractie, waarbij klanten gratis sponsorpunten kunnen doneren aan hun favoriete vereniging!
Bij besteding van 10 euro aan boodschappen ontvang je één PLUS sponsorpunt. De sponsoractie duurt 10 weken en is gestart op 14 oktober 2018. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt! Via de speciale actiekast achter de kassa’s schenk je de PLUS sponsorpunten aan jouw favoriete club of vereniging. Hoe meer sponsorpunten de verenigingen ontvangt, des te meer euro’s zij ontvangen! Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van 10.000,- euro naar rato over de deelnemende verenigingen verdeeld! De vereniging met de meeste stemmen krijg nog een bonus van 1.000,- euro bovenop het verdiende bedrag!

Hellevoets Effect doet ook aan de actie mee. Het bestuur wil de opbrengst besteden aan de nieuwe speelveldomrandingen. Hierbij de oproep aan leden, bekenden  en supporters om de komende maanden bij Plus Trommel boodschappen te doen en de sponsorpunten te doneren aan tafeltennisvereniging Hellevoets Effect. Hoe meer geld, destemeer afzettingen (tafelomrandingen) er gekocht kunnen worden. Bij voorbaat dank voor de medewerking!!!

Update 14 oktober 2018.

Vier van de zes teams nog kansrijk voor het kampioenschap!

Voor de meeste teams is de najaarscompetitie op de helft. Vier van de zes teams doen serieus mee voor de 1e plaats in de eindrangschikking, het kampioenschap en de daarbij horende promotie.

Duoteam 1 staat op kop in de 3e klasse J. Het moet voor Arno Ynzonides en Onno Blok mogelijk zijn deze poule te winnen en weer terug te keren naar de 2e klasse. Duoteam 2 en 3 laten zien dat ze in de vijfde klasse op hun plek zijn. Minimaal een plaats in de middenmoot moet op het eind van de competitie haalbaar zijn. Duoteam 4 kende een koude start (2 nederlagen in de openingswedstrijden) maar komt nu op dreef in de 6e klasse J. Zij zullen met kopman Hans de Brandt in de gelederen elke competitie meedraaien in de bovenste helft van hun poule. Een eerste plaats in de eindrangschikking is nog niet uitgesloten.

Het 1e reguliere team is ingedeeld in de 3e klasse A. Daarin zijn de teams aan elkaar gewaagd. Telkens leuke, lange wedstrijden. TOG 2 is het zwakste team en valt een beetje buiten de boot; kan net niet aanhaken bij de overige teams. Zonder de opgegeven partij in de laatste competitiewedstrijd (Dick Struik) had ons team samen met DHC 6 op kop gestaan. Nu is de achterstand één punt. Team 2 tenslotte wisselt momenteel erg van samenstelling en zal, zodra Freek en Joost weer terug zijn, vermoedelijk meespelen voor de 1e plaats en het daarbij horende kampioenschap (5e klasse H).

Alle teams veel succes in de tweede competitiehelft !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT