Actueel nieuwsbericht

19 juni 2024:
 • Het seizoen loopt maandag 24 juni met een duotoernooi ten einde. Onze PR-man Jack heeft ook dit aflopende seizoen in goede samenwerking met veel enthousiaste leden de PR, de HE Website en HE Facebookpagina als vrijwilliger op zich genomen. Ook al woont hij inmiddels drie jaar in Noord-Brabant, hij vindt het nog steeds leuk om te doen en blijf gemotiveerd door de goede samenwerking met even bevlogen (competitie)leden.
 • Ook Groot Hellevoet sportredacteur Dan Rolandus is dit seizoen telkens bereid geweest aangeleverde kopij te publiceren. Vandaag staat de vereniging op de website en in de papieren uitgave (zie foto) van Groot Hellevoet.
 • Elke publiciteit en nieuwe leden zijn welkom.
 • Zolang de leden meewerken, zal Jack ook in het nieuwe seizoen zijn steentje aan de Hellevoetse tafeltennissport bijdragen.
Kan een afbeelding zijn van 7 mensen, kiosk en tekst
17 juni 2024:
 • Op zaterdag 7 en zondag 8 september zijn de Regiokampioenschappen West in Schiedam. Dit is de nieuwe naam van de ZHK (Zuid-Hollandse Kampioenschappen). De reden van de nieuwe datum is dat de Nederlandse Kampioenschappen zijn verhuisd naar januari. De nieuwe naam is een gevolg van de opheffing van de afdelingen en tegenwoordig vallen alle toernooien onder de landelijk bond.
 • De senioren schrijven op een nieuwe manier in, namelijk via NTTB App. Daar verschijnt de mogelijkheid voor spelers uit West om in te schrijven en te betalen.
13 juni 2024:
 • De Activiteitencommissie heeft vanwege te weinig aanmeldingen besloten de PubQuiz van 18 juni te annuleren. Jammer voor diegene die ze wel aangemeld hadden, maar ook begrijpelijk. Nice try. Next time better!
11 juni 2024:
 • Barry van Dijk heeft maandagavond met de hakken over de sloot de Algemene Clubtitel van Hellevoets Effect veroverd. Adrie van den Doel won de Verliezersronde. Beide winnaars kwamen tot stand na een Winnaarszeskamp en Verliezerszevenkamp.
 • In de voorronde had titelverdediger Barry van Dijk een bye. De overige spelers speelden tegen elkaar een plaatsingsronde. Daarin slechts één verrassing: Frank Ynzonides won van Gerard de Man.
 • Na de voorronde werd er een winnaarszeskamp geformeerd waarin Barry van Dijk, Arno Ynzonides, Joyce Ynzonides, Rik Kooiman, Frank Ynzonides en Ivo Kooijman tegen elkaar speelden. De overige spelers kwamen terecht in een Verliezerszevenkamp.
 • In de Winnaarszeskamp eindigden zowel Barry als Arno op 4 overwinningen bovenaan in de eindstand. Omdat Barry het onderlinge duel van Arno won, ging hij er met de Algemene Clubtitel vandoor en revancheerde zich daarmee op de nederlaag van vorige week tijdens het eerste deel van de Clubkampioenschappen (hij dolf toen het onderspit).
 • Bij de Verliezerszevenkamp wist Adrie van den Doel al zijn wedstrijden te winnen en werd hij terecht de poulewinnaar.
 • Na afloop reikte penningmeester Bert van de Kamer de prijzen uit en nodigde de deelnemers en organisatie uit voor een hapje en een drankje. Hoe lang er nog werd nagepraat is bij de redactie niet bekend.
 • Voor meer details: zie menu Toernooien en Activiteiten.
9 juni 2024:
Maandagavond barst vanaf 20.00 uur in Sportcomplex De Eendr8 de strijd voor de algemene clubtitel van Hellevoets Effect los. Wie mag zich een jaar lang clubkampioen van Hellevoets Effect gaan noemen. Dinsdag het verslag en de foto’s.
4 juni 2024:
 • Het is voor de kleine vereniging Hellevoets Effect altijd een uitdaging de Clubkampioenschappen fatsoenlijk te organiseren. Hoe gaan we om met het grote speelsterkteverschil tussen de eerste teamspelers en de overige leden? Maar niets is de flexibele toernooicommissie teveel. Altijd tovert deze een oplossing uit de hoed. Ook met dank aan de spelers die sportief meewerken.
 • Als er vier spelers voor de 3e klasse in aanmerking komen en er twee door omstandigheden afwezig zijn, dan wordt het natuurlijk erg karig. Daarom speelden Arno Ynzonides en Barry van Dijk slechts 1 best of 9 gameswedstrijd om deze categoriewinnaar aan te wijzen. Daarin bleek Arno veel beter op dreef dan Barry en wist hij overtuigend met 5-2 te winnen en de 1e prijs in de 3e klasse te bemachtigen.
 • De deelnemers aan de categorieën 5e en 6e klasse speelden met elkaar een zeskamp. De beste 5e klasse speler én 6e klasse speler gingen er met de 1e prijs vandoor. Dat waren Rik Kooiman (5e klasse) en Ivo Kooijman (6e klasse). Ivo moest in de eindstand van de zeskamp wel Bert Brinkman met evenveel punten naast zich dulden ( 8 ), maar won de onderlinge wedstrijd van Bert waardoor hij de winnaar werd.
 • Bij de recreanten werd een vijfkamp georganiseerd. Daarin ook volop strijd met uiteindelijk Adrie van den Doel de sterkste en winnaar.
 • Na afloop gingen de prijswinnaars met elkaar op de foto. Daarna nam iedereen nog de tijd voor een hapje en een drankje.
 • Op de bijgaande foto van links naar rechts: Adrie van den Doel, Ivo Kooijman, Rik Kooiman en Arno Ynzonides.

==============================================================================================

Nieuwe sponsor voor Hellevoets Effect!

Na een lange periode afwezigheid van een sponsor, heeft het Hellevoets Effectbestuur goed nieuws te melden. De vereniging is met HEBA Installatietechniek een sponsorovereenkomst aangegaan.

HEBA Installatietechniek is in maart 2018 opgericht. Het is een V.O.F met twee eigenaren: Henk Kagchelland en Barry van Dijk. Van jongs af aan zijn allebei in de installatietechniek werkzaam. Samen hebben ze enorm veel ervaring in huis. HEBA Installatietechniek kan een eerlijk en op maatwerk advies uitbrengen voor uw wensen. Van een nieuwe kraan tot de nieuwste duurzame technieken. Een greep uit hun werkzaamheden: Gas, Water, Riolering, Verwarming, Ventilatie, Elektra, Warmtepompen, Complete badkamers en/of Nieuwbouw, maar ook voor al u Dak en Zinkwerk bent u bij HEBA Installatietechniek aan het juiste adres. Kortom alles wat u maar kunt verzinnen wat er in en om uw woning of pand aan installatie werk zit, kunnen Henk en Barry voor u verzorgen. Bij hen is uw klus hun zorg en willen zij samen tot een mooi resultaat komen waarbij kwaliteit op nummer een staat!

HEBA Installatietechniek stelt aan alle huidige leden van Hellevoets Effect een nieuw verenigingsshirt ter beschikking. In het nieuwe competitieseizoen kan Hellevoets Effect dan van start gaan in een mooi nieuw verenigingsshirt. Leden die geen Competitie spelen maar wel graag een verenigingsshirt zouden willen ontvangen, kunnen deze ook kosteloos aanvragen.

HEBA Installatietechniek heeft aangegeven niet alleen het verenigingsshirt te willen sponsoren, maar ook een jaarlijkse donatie ten gunste van de activiteitencommissie te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT