Toernooien en Activiteiten

18 en 19 augustus 2018:

TTSD Open Jeugd en Senioren bij ttv HTTV 070 in Den Haag. Spelers van elk niveau kunnen zich hiervoor inschrijven.

28 augustus 2018:

Open Zoetermeerse Kamnpioenschappen bij ttv Doing Zoetermeer (landelijk, 1e, 2e en 3e klasse)

1 september 2018:

Open Zoetermeerse Kamnpioenschappen bij ttv Doing Zoetermeer (4e klasse en lager, recreanten)

8 september 2018:

Soda Pop Barendrecht Open bij ttv Taveba Barendrecht. Alle jeugd- en seniorenspelers kunnen hieraan meedoen.

23 september 2018:

Eerste OTC-toernooi van dit seizoen bij ttv Scyedam in Schiedam. Elke veteraan (40 jaar of ouder) kan zich hiervoor inschrijven.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

De clubkampioenschappen 2018 waren een mooie afsluiting van een lang seizoen met veel mooie competitiewedstrijden, activiteiten en toernooien. Met mooie winnaars. 

Winnaars Hoofdtoernooi en Verliezersronde. Van links naar rechts Arno Ynzonides, Dick Struik, Henk Brongers en Hans de Brandt.

De categoriewinnaars eerste speelavond. Van links naar rechts Piet Klink, Addo Koning, Rik Kooiman, Onno Blok, Barry van Dijk en Freek Sprokholt.

 

 

 

 

 

 

 

Voor een uitgebreid verslag van de slotavond, klik hier.

Voor een uitgebreid verslag van de eerste avond, klik hier.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Pieter Baas van tafeltennisvereniging Tavenu (foto) heeft de Open Zuid-Hollandse Eilanden Tafeltenniskampioenschappen  gewonnen. Na een lange dag met veel wedstrijden, eindigde Pieter met evenveel overwinningen als Leo Brands (ttv Oude Tonge) op de eerste plaats in de A-categorie. Maar omdat Pieter de onderlinge wedstrijd had gewonnen (6-11, 6-11, 11-6, 11-6, 11-5), werd hij eindwinnaar van dit succesvolle toernooi. In de allerlaatste partij verloor de doodvermoeide Pieter van Rob Huizinga (0-3), maar dat mocht de pret niet drukken; de winst was al binnen.

 De prijswinnaars in de diverse categoriën.

Ging de winst in de A-categorie naar Pieter Baas (ttv Tavenu), de B-categorie werd gewonnen door Jeffrey Tempelman (ttv De Repelaer). Stefan de Jong (ttv Merwestad) was de sterkste in de C-Categorie. De D-categorie ging naar Wim Nagtegaal (ttv De Sprint). Voor het verslag en foto’s, klik hier.

Ook in het seizoen 2018-2019 organiseert onze vereniging dit externe toernooi. Naar een geschikte datum wordt nog gezocht.

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT