Toernooien en Activiteiten

28 november 2023:

Uitslagen Mixed Duo Toernooi maandag 27 november 2023:
 • Team A (Remco en Arno) – Team B (Joyce en Ruben): 1-4.
 • Team C (Ivo en Gerard) – Team D (Rik en Bert B): 3-2.
 • Team E (Pieter en Hans) – Team F (Jan en Thijs): 3-2.
 • Team G (Cor en Arnout) – Team H (Wim en Henk): 2-3.

 

26 november 2023:

Maandagavond 27 november organiseert de toernooicommissie van Hellevoets Effect een Mixed Duo avond. Er nemen 8 duoteams aan de wedstrijden deel. Twaalf leden van Hellevoets Effect en acht leden van Bernisse ‘80 gaan de strijd met elkaar aan. Na afloop van de wedstrijden worden ook nog de drie kampioensteams gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap.

4 november 2023:

Op woensdag 13 december organiseert de Activiteitencommissie een BBQ en bowlingavond om het jaar 2023 af te sluiten. De avond begint om 18.00 uur met tafel-BBQ en om 20.00 uur gaan de deelnemers de bowlingbaan op. HEBA Installatietechniek sponsort het grootste deel van deze avond. De leden een introducé meenemen. De leden zijn door Carola Kweekel inmiddels per e-mail uitgenodigd en gevraagd zich vóór 1 december aan te melden. Het wordt ongetwijfeld weer een gezellige avond in Bowlingcentrum Hellevoetsluis. 

30 oktober 2023:

In de Margriethal van Schiedam worden op zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 de Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren georganiseerd. Zaterdag 20 januari 2024 voor de Senioren Heren met een D & E-licentie; zondag 21 januari 2024 voor de Senioren Heren met een B, C & F-licentie en Dames met een B, C, D, E & F-licentie.

16 oktober 2023:

SAVE THE DATE – SAVE THE DATE – SAVE THE DATE – SAVE THE DATE

 • Maandag 27 november wordt een mix Duotoernooi georganiseerd met ttv Bernisse’80 spelers.
 • Maandag 4 december organiseert de toernooicommissie van Hellevoets Effect weer het jaarlijkse Gastentoernooi.
 • Woensdag 13 december wordt 2023 feestelijk afgesloten met een Etentje en Bowlen (18.00-22.00 uur). Deze activiteit wordt gesponsord door HEBA Installatietechniek.
 • Maandag 8 januari begint Hellevoets Effect het nieuwe tafeltennisjaar met het traditionele Nieuwjaars Dubbeltoernooi (20.00-22.00 uur). Aansluitend is de nieuwjaarsreceptie (vanaf 22.30 uur).

Het Gastentoernooi en Nieuwjaars Dubbeltoernooi staan ook open voor ttv Bernisse’80 leden.

Uitnodigingen volgen nog!!!

Groet, Activiteitencommissie (Joke – Joost – Carola)

5 september 2023:

 • 17 september 2023: OTC Toernooi Schiedam.
 • 1 oktober 2023: OTC Toernooi Bergen op Zoom
 • 8 oktober 2023: OTC Toernooi Alexandria’66.
 • 4 november 2023: Tavenutoernooi.

============================================================================================

20 juni 2023:

Dertien leden van Hellevoets Effect, een oud-lid en vijf Bernisse’80 leden trotseerden maandagavond 19 juni de warmte en streden in duoteams met elkaar in de Eendr8 van Hellevoetsluis. Het was de slotactiviteit van het seizoen. Volgende week maandag de laatste vrije trainingsavond. De uitslagen van de duowedstrijden:
 • Joyce/Pieter-Peter/Adrie: 2-3.
 • Arno/Gerard de M-Barry/Ivo: 4-1.
 • Gerard N/Joost-Bert B/Frank: 4-1.
Henk, Piet, Arnoud; Cor, Leen en Thijs speelden onderlinge (dubbel)wedstrijden.
  

18 juni 2023:

Maandag 19 juni organiseert de toernooicommissie de laatste clubactiviteit van dit seizoen. Samen met de spelers van Bernisse’80 kunnen Hellevoets Effectleden zich inschrijven voor de duowedstrijden avond. Een gezellige afsluiting van het wedstrijdseizoen 2022-2023.

6 juni 2023:

Barry van Dijk is maandagavond 5 juni algemeen clubkampioen geworden van Hellevoets Effect.

De avond begon met plaatsingswedstrijden die moesten leiden tot een winnaars- en verliezersmeerkamp. Uit de winnaarsmeerkamp zou dan de algemeen clubkampioen komen.

De winnaarspoule werd gewonnen door Barry van Dijk die daarmee gekroond werd tot algemeen clubkampioen 2023. Arno Ynzonides werd 2e. De verliezerspoule werd gewonnen door het jongste lid Thijs van Dijk. Hij hield het oudste lid achter zich: Wim Fortuin.

 

Winnaarspoule:

 1. Barry 5 uit 5.
 2. Arno 4 uit 5.
 3. Gerard 3 uit 5.
 4. Adrie 2 uit 5.
 5. Hans 1 uit 5.
 6. Bert Br 0 uit 5.

Verliezerspoule:

 1. Thijs 4 uit 5. *
 2. Wim 4 uit 5. *
 3. Fil 4 uit 5. *
 4. Arnout 2 uit 5.
 5. Piet 1 uit 5.
 6. Leen 0 uit 5.

* op onderling resultaat de eindstand bepaald.

 

5 juni 2023: 

Vanavond organiseert de Toernooicommissie de Algemene Clubkampioenschappen. Komt dat zien in De Eendr8 van Hellevoetsluis!!! Alle deelnemers beginnen met een plaatsingswedstrijd. De winnaars gaan daarna naar de winnaarspoule die na een zevenkamp de Clubkampioen moet opleveren. De verliezers spelen ook een zevenkamp. Bij beide meerkampen winnen de 1e en 2e van de eindstand een prijs. De Clubkampioen ontvangt ook de wisselbeker. Alle deelnemers: veel plezier en succes!!!

20 mei 2023:

Op de laatste dag van het Lloret de Martoernooi ontvingen Joyce en Arno Ynzonides (rechts) hun 1e prijs van het teamtoernooi. Beiden gefeliciteerd!

 

 

19 mei 2023:

Nadat donderdag het hardbattoernooi zonder HE-speler op het programma stond, was vandaag de beurt aan het Individueel Toernooi. Arno Ynzonides trof te sterke tegenstand en kwam niet door de poule. Joyce Ynzonides lukte het wel, maar zij vond haar Waterloo in de eerste vervolgronde. Beiden op lunchtijd klaar en vanmiddag met dochterlief aan het zwembad?!?

17 mei 2023:

Joyce en Arno Ynzonides hebben de 4e divisie gewonnen van het internationale tafeltennistoernooi in Lloret de Mar. Het werd in de finale 3-2 tegen Leo van den Wildenberg en Rob de Vries (Nederlandse combi Teuten/Striepers). Joyce en Arno verloren allebei van Rob de Vries, maar wisten Leo van den Wildenberg achter zich te houden. Het beslissende dubbel werd met 8-11, 14-12, 11-9 en 11-9 nipt gewonnen. Een zwaarbevochten zege dat een pilsje aan het zwembad opleverde.

 

 

 

16 mei 2023:

Hellevoets Effect 1 heeft vanochtend (tijdelijk) de leiding genomen in de 4e divisie van het Internationale Teamtoernooi in Lloret de Mar. Arno en Joyce Ynzonides wonnen met 4-1 van Revanche 2 (NL). Joyce bleef zonder nederlaag. Arno won eenmaal. Het dubbelspel leverde ook winst op. Het lijkt dat de krasse knarren (op de tribune op foto 2) het team naar grote hoogte brengt.
De concurrentie komt later nog in actie voor hun 3e wedstrijd.
   
15 mei 2023:

Na vrijdag afgereisd te zijn naar Lloret de Mar voor het Internationale Tafeltennistoernooi, hebben onze HE-ers dit weekend Barcelona bezocht. Vandaag moesten Arno en Joyce aan de slag. Twee wedstrijden op het programma met “Annie” en haar “tassie” als belangrijke steun en toeverlaat. De eerste wedstrijd tegen het Belgische TTV Denderleeuw leverde een 5-0 zege op. Helaas ging de wedstrijd tegen het Belgische ttv Poppel later in de ochtend met 2-3 verloren. Vanmiddag tijd voor het zwembad. Sterke verhalen delen met de meegereisde supporters…

  

   

 Annie Hou Jij Mijn Tassie Effe Vast: Zing hier mee.

11 mei 2023:

Dit weekend reizen een aantal Hellevoets Effectleden weer af naar het Internationale Tafeltennistoernooi in Lloret de Mar (Spanje). Het clubje is kleiner dan voor de coronaperiode, maar desalniettemin: veel plezier!
Arno en Joyce Ynzonides (foto) zullen naast het glas ook het tafeltennisbat ter hand nemen en aan het teamtoernooi (15 en 16 mei) en individueel toernooi (18 en 19 mei) deelnemen.
Veel oude bekenden en regionale tafeltennistoppers en -tobbers zullen ook in Lloret aanwezig zijn. Ook deze spelers/sportvrienden een leuke, sportieve tijd toegewenst.

 

9 mei 2023:

Joyce Ynzonides-Janissen heeft maandagavond 8 mei de Clubtitel veroverd in de 2e klasse van de Hellevoets Effect Clubkampioenschappen. Gerard de Man was de sterkste in de 5e klasse, Adrie van den Doel hield alle 6e klasse spelers achter zich, terwijl Fil Wiltjer “gekroond” werd tot beste Recreant. In deze volgorde gingen de laureaten na afloop op de foto van Bert van de Kamer.

De vier laureaten gingen ook individueel op de foto: Joyce Ynzonides Janissen (2e klasse), Gerard de Man (5e klasse), Adrie van den Doel (6e klasse) en Fil Wiltjer (Reacreanten). Ook een overzichtsfoto tijdens de wedstrijden.

 

8 mei 2023:

Vanavond, maandag 8 mei, het eerste deel van de Clubkampioenschappen in De Eendr8 van Hellevoetsluis. Er wordt gespeeld om de prijzen in de Recreantenklasse, 6e klasse, 5e klasse en 2e klasse.
In de Recreanten- en 6e klasse wordt een afzonderlijke meerkamp gespeeld. De 2e en 5e klasse worden door vakantie van spelers en blessures in een meerkamp samengevoegd. Wel aparte prijzen.
Alle wedstrijden gaan vanavond over the best of 5. De redactie wenst alle deelnemers veel plezier en succes.

 

5 mei 2023:

Hoofdbrekens voor de Hellevoets Effect Toernooicommissie. Maandag 8 mei worden de Clubkampioenschappen georganiseerd in de diverse klassen. Maar vakantie en blessures gooit naast het klassenverschil binnen de kleine vereniging het erg lastig een waterdicht schema te maken. Maar de toernooicommissie zou de toernooicommissie niet zijn als ze daar een goede oplossing voor creëren. Voor maandag staat alles op papier en kant en klaar. Iedereen veel plezier en natuurlijk ook succes (al zal dat laatste niet voor iedereen weggelegd zijn).

27 april 2023:

De Clubkampioenschappen worden dit jaar georganiseerd op maandag 8 mei (klassen en recreanten) en maandag 5 juni (algemeen). Het toernooi- en activiteitenseizoen wordt maandag 19 juni afgesloten met een Mixed Duo Toernooi voor spelers van Hellevoets Effect en Bernisse’80.

22 april 2023:

Priscilla en Barry zijn vrijdag 21 april de individuele winnaars geworden bij de HE Bowlingavond. Joyce, Jacq, Lisa, Priscilla en Carmen wonnen het piramidespel. Er werd de hele avond fel gestreden. Daarnaast was er voldoende tijd voor een gezellig praatje, een hapje en een drankje. Een mooie traditie.
  

17 april 2023:

Vrijdag 21 april is er een Interne Bowlingavond. De clubkampioenschappen worden dit seizoen op maandag 8 mei 2023 en maandag 5 juni gehouden. Op 8 mei in de klassen op sterkte; maandag 5 juni de algemene kampioenschappen. Op maandag 19 juni tenslotte de Mix Duo Wedstrijden.

16 april 2023:

Gerard de Man heeft vandaag in Schiedam deelgenomen aan het Nederlands Veteranenkampioenschap. In de C4 klasse wist Gerard in de Poule met 3-0 te winnen van Jozé Maitimu (Alexandria’66), Ruud Huijerman (Deto) en Gerrit Bosveld (onbekend). Tegen Enne Wierda (TVA) volgde een 3-1 zege. Het was een beloftevolle start.
In de kwartfinale won Gerard daarna ook nog van Raymond Kaitjili (onbekend) voordat hij in de halve finale kansloos verloor van Jan van Maaseik (Alexandria’66).
Met de vorm van de dag was er niets mis. Hopelijk neemt Gerard het onoverwinnelijke gevoel mee naar de wedstrijd van maandagavond tegen De Treffers Melissant. Winst is nodig voor klassenbehoud in de 5e klasse van de duocompetitie.

 

12 april 2023:

Een 100 karaat toernooikrijger; een toernooidiamant. Zo mogen we Gerard de Man wel noemen. Een loterijkaper is hij ook. Er moet véél aan de hand zijn, wil Gerard niet present zijn bij een regionaal toernooi. Ook dit seizoen. Soms wordt hij dan voor eeuwig vastgelegd zoals hier door Eddie Visser tijdens het Tavenutoernooi 2022.
Zondag 16 april is Gerard de enige Hellevoets Effectdeelnemer aan het Nederlands Veteranenkampioenschap in de Margriethal van Schiedam. Op zaterdag 6 mei zal Gerard deelnemen aan de Open Zwijndrechtse Kampioenschappen van Shot’65.
We wensen Gerard veel plezier toe!

31 maart 2023:

 • Zondag 9 april 2023: NK Veteranen in Schiedam (extern).
 • Vrijdag 21 april 2023: Bowlingavond (intern)
 • Zaterdag 6 mei 2023: Open Zwijndrechtse Senioren (extern).
 • Over de andere interne toernooien en/of activiteiten is nog niets bekend gemaakt.

6 maart 2023:

Gerard de Man heeft tijdens het OTC Toernooi van Alexandria’66 zondag verrast met een mooie 2e plaats in zijn achtkamp. Na 5 overwinningen en 2 nederlagen werd Gerard op onderling resultaat tweede. Een verrassende nederlaag van Mario Smits in de laatste ronde tegen Karel Wijnen was daarvan de prettige oorzaak. Mario Smits was het haasje. Dat Gerard overigens ontving voor zijn tweede plaats……

28-2-2023 / 27-2-2023:

Gerard de Man strijdt heeft zaterdag deelgenomen aan de Masters van TTV de Treffers Melissant. Bij de plaatsingswedstrijden in de ochtend was Gerard in een pittige poule ingedeeld. Hij speelde tegen Korendijkspeler Max Fase (0-2), Tavenuspeler Carlo Resoort (0-2), Jeffrey Baars (Scaldina 0-2), Frank Oldenhof (De Treffers M 0-2) en Alexander Gunsch (Bernisse’80 / 2-1).
Na natuurlijk weer in de prijzen te zijn gevallen bij de loterij (traditie) volgde de middagsessie. Daarin won Gerard van Henk Moree (Bernisse’80/3-0), verloor hij van Stephan de Jong (TOG/2-3) en werd vervolgens uitgeschakeld door Henk Visbeen van De Treffers M: 1-3.
De winnaars in de diverse klassen:
 • Poule A: Arthur Dukker (De Treffers)
 • Poule B: Niels Kievit (geen vereniging)
 • Poule C: Jan de Koning (De Repelaer)

26-01-2023:

Gerard de Man is derde geworden in de Verliezersronde van het Bernisse’80 Open Toernooi.

Bert Brinkman bereikte na goede prestaties in de ochtendpoule (o.a. zege op Klaas Grinwis en Edwin van der Zijde) de Winnaarsronde. Helaas waren daar de tegenstanders voor Bert allemaal te sterk.

20-01-2023:

Gerard de Man en Bert Brinkman nemen deel aan het Open Bernisse’80 Toernooi in Abbenbroek.

10-01-2023:

Zes duo’s hebben maandagavond 9 januari deelgenomen aan het traditionele Hellevoets Effect Nieuwjaars Dubbeltoernooi. Zoals gebruikelijk werd dit afgesloten met een nieuwjaarsbijeenkomst waarbij voorzitter Joost Voogt het woord nam, terugkeek op 2022 en een blik vooruit wierp op datgeen er in 2023 voor de kleine vereniging aankomt.

De deelnemende koppels speelden in 2 driekampen om de winst. In Poule 1 wisten Arno en Fhil Barry met Thijs en Joyce met Leen achter zich te houden. In Poule 2 ging de zege naar Gerard en Ivo voor de duo’s Bert/Rik en Piet/Adrie.

De nummers 1 troffen elkaar in de finale. Gerard en Ivo wisten deze wedstrijd van Arno en Fhil te winnen. De strijd om de 3e plaats ging tussen vader Barry/zoon Thijs en Bert/Rik Bert en Rik trokken aan het langste eind. De wedstrijd voor plek 5 werd gewonnen door Joyce en Leen die Piet en Adrie versloegen. De finalisten kregen na afloop een leuk aandenken, aangeboden door de gebruikelijke sponsor Bloemenzaak De Duinroos.

De korte nieuwjaartoespraak van voorzitter Joost Voogt begon met een terugblik op 2022. Het jaar waarin na de eerste coronamaanden eindelijk weer (in competitieverband) getafeltennist mocht worden. Een jaar waarin de samenwerking met Bernisse’80 concreet werd en drie kampioenen gehuldigd konden worden. Ook de toernooien en activiteiten werden opgepakt. De vooruitblik gaf een beeld op de activiteiten en toernooien die de vereniging weer vervolgd. En er werd zoals gebruikelijk stil gestaan bij de jubilarissen: Addo Koning 12,5 jaar lid, Bert van de Kamer 30 jaar, Bert Brinkman 35 jaar, terwijl Joost zelf de 40 jaar lidmaatschap heeft bereikt. De feestvarkens ontvingen natuurlijk een gepast aandenken. Joost Voogt eindigde met iedereen een goed, gezond en sportief tafeltennis jaar toe te wensen en bracht daarvoor met de aanwezigen een toost uit. Ook aan de snackliefhebbers werd gedacht.

 

24-12-2022:

Tafeltennisvereniging Bernisse “80 organiseert zaterdag 21 januari 2023 de TTV Bernisse’80 Open. Deelnemen? Dat kan! Geef u op bij info.debaas@hi.nl.

22 december 2022:

Maandag 19 december organiseerde Hellevoets Effect na 3 jaar ook weer haar gezellige spelletjesavond. Het was tevens de traditionele afsluiting van het kalenderjaar. De deelnemers konden kiezen uit: klaverjassen, yahtzeeën, sjoelen en darten. De eindresultaten:
* Bij het klaverjassen werden Joyce/Adrie 2e en het koppel Bert/Piet 1e.
* Bij het yahtzeeën werd er goed gegooid en gescoord. Thijs en Jaap werden 2e en 1e.
* Bij het darten was de 2e plaats voor Adrie. Barry werd 1e (Piet bedankt voor het fabriceren voor het dartbord).
* Ook bij het sjoelen werd er fanatiek gespeeld. Bert Brinkman (2e) moest Jaap (1e) voor zich dulden.
De prijswinnaars kregen een heerlijk kerstbrood en voor alle deelnemers was er een presentje.
Hellevoets Effect wenst iedereen een fijne kerst en een goed en sportief 2023.

18 december 2022:

Maandag 19 december is de traditionele Spelletjesavond van Hellevoets Effect. Het deelnemersaantal staat vooralsnog op 16.

15 december 2022:

Na drie jaar (Weet u het nog? Corona!) heeft Hellevoets Effect afgelopen maandag eindelijk weer eens het jaarlijkse Gastentoernooi kunnen organiseren. Er hadden zich 8 koppels ingeschreven die verdeeld werden over twee poules. Na de poulewedstrijden speelden de nummers 1 een finale. Ook beide nummers 2, 3 en 4 streden nog tegen elkaar. De finale ging tussen het koppel Arno/Frank en het koppel Hans/Jaap. Het zal niemand verbazen dat het koppel Arno/Frank met 3-0 aan het langste eind trok. Na de andere kruiswedstrijden kregen we uiteindelijk de volgende eindstand:
1e Arno/ Frank
2e Hans / Jaap
3e Gerard / Ben
4e Piet / Sander
5e Joyce / Ashley
6e Thijs / Wouter
7e Barry / Priscilla
8e Joost / Zara.
De prijzen waren beschikbaar gesteld door De Duinroos. De foto’s van de hand van Carola (op die ene na natuurlijk).

2-12-2022:

Maandag 12 december 2022: Hellevoets Effect Gastentoernooi

Maandag 19 december 2022: Hellevoets Effect Spelletjesavond

Maandag 9 januari 2023: Hellevoets Effect Nieuwjaarstoernooi.

6-11-2023:

Eddie Visser maakte tijdens het Tavenutoernooi mooie foto’s van onze deelnemers Barry, Arno, Joyce en Gerard. Maar waar was Bert??? (We hebben Eddie gevraagd Berts foto’s ook nog toe te sturen).

Update: whahahahahahahahaha. Bert speelde de ballen zo snel dat er geen actiefoto’s van hem zijn vastgelegd (allemaal bewogen). Maar deze is ook wel leuk. Jammer Bert.

5-11-2022:

Stephan Vreeman van thuisvereniging Tavenu heeft vandaag het traditionele Tavenutoernooi op zijn naam gebracht door in de Finale van de A-groep Sven Cammeraat van ttv Alexandria’66 te verslaan. In de beslissende vijfde game werd het 11-7 voor de Numansdorper. Onze mannen Barry van Dijk en Arno Ynzonides kwamen na de ochtendsessie ook in A groep terecht maar konden daarin geen potten breken. Joyce Ynzonides Janissen bereikte de B groep en eindigde op de 3e plaats van haar poule. Net niet genoeg voor de halve finale. Bert Brinkman speelde ’s middags in de C groep en het lukte de sympathieke Hellevoeter ook niet om zich voor de halve finale te plaatsen. Dat lukte Gerard de Man wel in de D groep. Na winst op Henk Terlouw in de halve finale, wist Gerard ook de Finale superieur te winnen. Hij versloeg Adrie Bons met 3-0. Het was weer even geleden dat Gerard een dikke prijs won (winnaar Gerard de Man op de foto van Bert Brinkman).

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT