Open Zuid-Hollandse Eilanden Tafeltenniskampioenschappen

2 april 2020:

De Open Zuid-Hollandse Eilanden Tafeltenniskampioenschappen gaan dit jaar niet door. De COVID-19-maatregelen maken spelen onmogelijk. En dat is zeer begrijpelijk. Gezondheid van iedereen gaat voor de sport.

26 maart 2020:

In verband met de uitbraak van het COVID-19-virus is het onzeker of ons toernooi doorgang vindt. Na 6 april volgt de definitieve beslissing.

10 februari 2020:

Open Zuid Hollandse Eilanden Tafeltenniskampioenschappen

Hellevoets Effect organiseert op zaterdag 18 april 2020 weer de Open Zuid-Hollandse Eilanden Tafeltenniskampioenschappen.

Aanvang toernooi: 09.45 uur. Verwachte eindtijd: 17.00 uur.

Het toernooi wordt gehouden in Sportcentrum Eendraght, Sportlaan 2, 3223 EV Hellevoetsluis en staat open voor NTTB-leden, recreanten, valide en minder valide sporters, verenigingen uit Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Leeftijd: vanaf 14 jaar. Uitzonderingen aan de toernooicommissie voorbehouden.

Er worden deze dag Meerkampen gespeeld (afhankelijk van het aantal deelnemers gevolgd door kruisfinales). Dames, heren, valide en minder valide sporters spelen gemengd. Twaalf tafels zullen opgesteld worden in de zaal. Er is een loterij en de mogelijkheid om na afloop met elkaar naar Chinees-Indisch Restaurant OCEAN te gaan voor een maaltijd.

Inschrijven:

Via email: holtenjack@gmail.com. (inschrijving sluit op 4 april 2020).

Inschrijfgeld:

  • € 7,50 per deelnemer indien u geen gebruik maakt van de maaltijd.
  • € 27,50 per deelnemer inclusief maaltijd Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant OCEAN (soep, hoofdgerecht en maximaal 2 consumpties)

Betaling:

Vóóraf het verschuldigde bedrag overmaken op het rekeningnummer van de vereniging NL23 INGB 000 37 25 570 t.n.v. Hellevoets Effect onder vermelding van (verenigings)naam en woonplaats.

De toernooicommissie behoudt zich alle rechten voor zoals omschreven in het toernooi- en wedstrijdreglement van de NTTB.


Zaterdag 18 april 2020:

Zaterdag 18 april 2020 organiseren wij de Open Zuidhollandse Tafeltenniskampioenschappen in Sportcomplex De Eendraght aan de Sportlaan 2 in Hellevoetsluis. Een hele zaterdag met mooie tafeltennissport! Schrijf u in!!! Voor alle informatie kijkt u hier.

10 juni 2019:

Het bestuur heeft zaterdag 18 april 2020 aangevraagd als toernooidatum voor aankomend jaar.

April 2018:

Pieter Baas van tafeltennisvereniging Tavenu (foto) heeft de Open Zuid-Hollandse Eilanden Tafeltenniskampioenschappen  gewonnen. Na een lange dag met veel wedstrijden, eindigde Pieter met evenveel overwinningen als Leo Brands (ttv Oude Tonge) op de eerste plaats in de A-categorie. Maar omdat Pieter de onderlinge wedstrijd had gewonnen (6-11, 6-11, 11-6, 11-6, 11-5), werd hij eindwinnaar van dit succesvolle toernooi. In de allerlaatste partij verloor de doodvermoeide Pieter van Rob Huizinga (0-3), maar dat mocht de pret niet drukken; de winst was al binnen.

 De prijswinnaars in de diverse categoriën.

Ging de winst in de A-categorie naar Pieter Baas (ttv Tavenu), de B-categorie werd gewonnen door Jeffrey Tempelman (ttv De Repelaer). Stefan de Jong (ttv Merwestad) was de sterkste in de C-Categorie. De D-categorie ging naar Wim Nagtegaal (ttv De Sprint). Voor het verslag en foto’s, klik hier.

© 2018 Hellevoets Effect | Design by QuantIT